Clasice sau moderne pavajele sunt solutia perfecta

Borduri si jgheaburi

Bordurile antice sunt printre cele mai apreciate tipuri de borduri, deoarece sunt extrem de rezistente la majoritatea actiunilor. Aceste borduri se utilizeaza in general pentru amenajarea trotuarelor din orase, insa pot fi folosite fara nicio problema si pentru amenajarea unor spatii diverse din jurul locuintelor sau chiar din interiorul acestora.

Toate cladirile trebuie sa aibe un sistem care sa dirijeze apa provenita din ploi inspre canalizare. In acest fel, se va preveni acoperirea cu apa a suprafetelor circulate de catre pietoni sau de catre autovehicule. Daca jgheaburile sunt construite si montate cu atente, acestea vor drena apa intr-un mod operativ si vor preveni inundatile. Artgard va sta la dispozitie cu jgheaburi de cea mai buna calitate, care pot fi montate pe diverse tipuri de cladiri

Descarca Catalog 2016

Bordurile si Jgheaburile gamei ArtGard reprezintă trendul actual în amenajările ambientale. Aspectul antichizat și armonia cromatică oferă acestor pavaje eleganță și rafinament și le fac ușor remarcate.

Caracteristici :

Cu aspect antic

Team Spirit

Cu aspect clasic

Team Spirit