Pavaje si pavele, cel mai bun raport calitate-pret din ILFOV

Pavaje decorative

Pavajele reprezinta alegerea perfecta pentru a oferi un aspect modern oricarui spatiu, datorita multitudinii de calitati incontestabile: rezistenta in timp, intretinere si montare usoara, multiple posibilitati de combinare si durabilitatea culorilor.

Fie ca vorbim de un pavaj rezidential, unul comercial sau industrial, fie de un pavaj public, etapele parcurse in vederea amenajarii sunt identice.

Spre deosebire de alte materiale, pavajul ofera numeroase optiuni si este oferit intr-o varietate foarte mare de culori, preturi si forme, lasandu-i beneficiarului posibilitatea de a-si personaliza zona pavata in functie de preferinte, dar si flexibilitatea de a-si alege pretul potrivit pentru bugetul lui.

La alegerea modelelor si culorilor va stam la dispozitie.

Descarca Catalog 2016

Pavajele gamei ArtGard reprezintă trendul actual în amenajările ambientale. Aspectul antichizat și armonia cromatică oferă acestor pavaje eleganță și rafinament și le fac ușor remarcate.

Modele pavaj moderne vezi mai multe modele

Team Spirit

Zebra CLASSIQUE

Team Spirit

Montaj rotund ANTIQUE

Team Spirit

Mix ELEGANCE

Destinat acoperirii curtii intr-un mod cat mai rezistent si usor de intretinut, pavajul a reusit sa depaseasca in timp aceste valente de ordin practic, pavelele devenind adevarate piese de ornament capabile sa aduca oricarei locuinte un plus de rafinament.citeste mai mult

Modele pavaj clasice vezi mai multe modele

Team Spirit
Team Spirit
Team Spirit

Despre pavajul din beton putem spune ca a reprezentat de foarte mult timp solutia pentru amenajarea suprafetelor exterioare. citeste mai mult