Clasice sau moderne pavajele sunt solutia perfecta

Pavaje Clasice

Pentru un pavaj clasic se foloseste un amestec incantator de forme si un spectru placut de culori calde am conceput acest pavaj pentru a-ti suprinde pana si cele mai exigente dorinte in materie de stil.

Timpul liber se poate petrece intr-un mod mult mai placut: in aer liber, bucurandu-te de gradina ta cu alei pavate, departe de agitatia cotidiana. Chiar daca locuiesti in mediul urban, casa ta va fi mijlocul ideal de a fugi de lumea dezlantuita. E necesar, asadar, sa iti alegi cu atentie pavajul si sa reconstituiesti cu ajutorul acestuia o lume linistita, armonioasa, asemeni celei din trecut. Modelul Clasic de pavaj iti purta pasii peste veacuri si te va duce sa te relaxezi intr-un spatiu feeric, distins colorat si vesel. Incarca-te de optimism si de caldura, alegand acest paviament cu nuante ce se intrepatrund intr-un mod spectaculos, creand un spatiu reconfortant.

Acest modele se preteaza foarte bine pentru pavarea curti si astfel curtea ta va fi pregatita oricand de primirea vizitatorilor, iar acestia vor fi incantati sa descopere atmosfera edenica a locuintei tale si abia vor astepta sa te viziteze din nou.

Descarca Catalog 2016

Pavajele gamei ArtGard reprezintă trendul actual în amenajările ambientale. Aspectul antichizat și armonia cromatică oferă acestor pavaje eleganță și rafinament și le fac ușor remarcate.